Acest grup a fost creat pentru vorbitorii de limba spaniolă dar și pentru cei din alte țări, ca să se întâlnească și să se cunoască. În Barcelona sunt mulți străini care așteaptă să cunoască vorbitori nativi de limba spaniolă, precum și de catalana. In același timp sunt cei din Spania care vor să întâlnească persoane din alte țări și să cunoască cultura și limba lor. Acest grup este creat pentru a oferi această ocazie. Nu este limitat la o limbă de schimb și organizează evenimente și activități la care oricine poate participa, ca să se cunoască unii pe alții.

Haideți să învățăm împreună limba română în Barcelona!

Astăzi mai multa lume studiază limba română și vrea să cunoască România. De aceea, în fiecare miercuri și vineri, haideți să ne întâlnim pentru a vorbi românește.

Fiecare luni, 20:50 - 22:50
The New Orleans : Pere d'Artés 10

Fiecare miercuri, 20:30 - 22:40
Viena Calle Pelayo : Pelai 16

Fiecare vineri, 21:10 - 23:15
Alex Bar Restaurant : Còrsega 170

Poze de întâlniri ai noatre


Încă nu știm dacă sunt români. Acum căutăm români care se pot împrieteni cu noi. Dacă aveți prieteni români în Barcelona, spuneți-le să vină la această întâlnire, vă rugăm.

Organizatorul nu este român. Este japonez și acum studiază româna, dar încă nu o vorbește bine. La această întâlnire o să puteți cunoaște personane din alte țări.

LA SOMBRA DEL VIENTO

LA SOMBRA DEL VIENTOMÁS PÁGINAS DE MUNDIÑOL